Hazırlanışı&malzemeler
100 gram balık
yumurtalarının varsa zarı çıkartılır
ve çukur bir kaba konur.
Tahta bir kaşık ile ara vermeden
karıştırarak,
yarım su bardağı zeytin yağı
damla damla eklenip
balık yumurtalarına yedirilir.
Daha sonra
2 yemek kaşığı limon suyu da aynı şekilde eklenir
ve bir yemek tabağına konup
buz dolabında bir süre dinlendirildikten
sonra
servis edilir.
100 gram balık
yumurtalarının varsa zarı çıkartılır
ve çukur bir kaba konur.
Tahta bir kaşık ile ara vermeden
karıştırarak,
yarım su bardağı zeytin yağı
damla damla eklenip
balık yumurtalarına yedirilir.
Daha sonra
2 yemek kaşığı limon suyu da aynı şekilde eklenir
ve bir yemek tabağına konup
buz dolabında bir süre dinlendirildikten
sonra
servis edilir.

Yorumlar
Yorum Gönder